Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service på bil

Trenger din Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy service? Hos Gumpens Auto Lyngdal står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg. Alle våre verkstedsansatte er sertifiserte og har en unik spesialkompetanse på bilmodellene fra Volkswagen, noe som betyr at din bil er i trygge hender når du leverer den til service, skadereparasjon eller andre tjenester hos oss. Vi har et topp moderne merkeverksted, og vi bruker selvfølgelig alltid originale bildeler for å sikre at din Volkswagen holder den samme høye kvaliteten lengre. I tillegg til at vi kun bruker originale bildeler, sørger vi for at alle punktene på sjekklisten ved en service på din bil blir utført i henhold til bilfabrikkens strenge krav.

Vi kan også garantere at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.

Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt kan du få ordnet dette hos oss. Det gjelder enten det er en rutinemessig bilservice, reparasjon av steinsprutskade eller skifte av dekk. Vi utfører også EU-kontroll av din Volkswagen. 

 

Volkswagen Service gir deg følgende fordeler:

  • Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter.
  • Ved å følge Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Denne fornyes ved hver utført Volkswagen Service.
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din Volkswagen
  • Våre autoriserte Volkswagen-mekanikere vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer
  • Vi bruker kun originale deler til din Volkswagen

 

Verkstedtjenester