Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

EU-kontroll EU-kontroll eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din. Det er du som eier som har ansvar for å sørge for at bilen din blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen.

Når skal bilen min på neste EU-kontroll?

Vi anbefaler at du bestiller tid for kontroll i god tid, slik at eventuelle reparasjoner kan utføres før fristen går ut.

Her kan du sjekke når bilen din trenger EU-kontroll neste gang.

Personbiler skal kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter 1. gangs registrering og deretter hvert annet år. Biler med tillatt totalvekt over 3500 kg skal kontrolleres første gang i det andre kalenderåret etter 1. gangs registrering og deretter årlig.

Hva koster en EU-kontroll?

Pris på EU-kontroll: kr 1290,-

Vil du bestille EU-kontroll til bilen din?

Bestill time på Bilhold, eller fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg for å avtale en tid som passer til din EU-kontroll. Bilhold kan også brukes til å bestille og få oversikt over verkstedtimer, service og andre tjenester.

Hos Gumpens Auto Lyngdal er vi eksperter på Volkswagen, Skoda og Audi. Vi er et fabrikkgodkjent merkeverksted med sertifiserte mekanikere og teknikere, så her er bilen din i gode og profesjonelle hender.

Vi utfører også EU-kontroll på andre merker. Bestill via skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

PS! Regelmessig service og vedlikehold er en billig metode for å gi bilen din et langt og godt liv. Da slipper du ofte ubehagelige overraskelser på EU-kontrollen også.

Verkstedtjenester