Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Tilbehør Alt av tilbehør til din bil fra Volkswagen.

Oppdatert 22.mai 2018

Hos oss finner du originalt tilbehør til din nye eller brukte bil fra Volkswagen.

Tilgjengelig har vi blant annet transportløsninger som sykkelstativ, skibokser og skiholdere, sikkerhetsprodukter som bagasjenett og gitter, bilpleieprodukter til interiør og eksteriør, dekk og felger, multimediaprodukter, DAB+ biladapter, bilstoler til barn, og hundebur.

Enten du skal legge ut på en lang eller kort tur er det viktig at barna sitter så trygt og godt som overhodet mulig, og at hunden er sikret forsvarlig. Hos oss kan du kjøpe trygge og gode barnestoler av beste kvalitet. Sikring av dyr i bilen er viktig for å sørge for sikkerheten til både deg som sjåfør, dine passasjerer og kjæledyret ditt. Vi har solide hundebur til bruk i bil i alle størrelser.

Vårtilbud på tilbehør.

Multimedia- og beskyttelsespakke ferdig montert kun kr 3.990,-
Spar inntil kr 1.090,-

Pakken består av:
USB-Kabel : Forsterket og spesialtilpasset premium USB kabel (valgfri type: Apple lightning, USB-C eller Micro USB). Gjør det mulig å tilkoble kompatible enheter for å nyttegjøre Apple CarPlay og MirrorLink i AppConnect. Kabellengde: 30cm.
•Lastekantfolie: Transparent UV-bestandig beskyttelsesfolie som beskytter øvre del av støtfanger mot skader/riper under inn- og utlasting fra bagasjerom.
•Terskelbeskyttelsesfolie: Terskelfolie i sort og sølv farge. Beskytter innstegsområde og gir et attraktivt utseende. Komplett sett á 4stk.
•Bagasjeromsmatte: Sklisikker og syrebestanding gulvmatte som beskytter bagasjeromsgulvet. Skitt og smuss kan enkelt skylles av.

Pakken kan leveres til følgende biler: Polo, Golf, Golf stasjonsvogn, Touran, Passat stasjonsvogn, T-Roc og Tiguan.

 

 

 

Sykkelholder for montering til lasteholder kun kr 1.190,-
Spar kr 462,-

Sykkelholder fra Volkswagen for takmontering. Med sitt unikt utformede ramme og hjulholder sikrer den at sykkelen automatisk bli korrekt posisjonert. Sykkelen kan låses trygt til sykkelholderen og sykkelholderen låses igjen trygt på takstativet. Sykkelholderen møter Volkswagens høye krav, og er City Crash Plus testet. Lasteevne er 20kg og har en egenvekt på kun 4,2 kg.

 

 

Original lasteholder til alle modeller uten takreling kr 2.290,-
Spar kr 400,-

Lastestativet er selve basisen for taktransport. Produsert i aluminiumsprofil med beskyttelsesdeksler i kunststoff. Tyverisikret låseanordning og City Crash testet. Kun for biler uten rails/takreling.

 

Original lasteholder for alle modeller med takreling kr 1.990,-
Spar kr 400,-

Det ideelle grunnlaget for spesialholdere som ski- og snowboardholder, sykkelholder og kajakkholder. Takstativet er produsert i aluminium og tilpasset bilmodellen. City crash testet. Tyverisikker låseanordning sikrer stativet til bilens tak. Leveres som komplett sett

 

 

SUV Designpakke ferdig montert kun kr 10.990,-

Pakken kan leveres til følgende biler: T-Roc, Tiguan og Tiguan Allspace.

Pakken består av følgende:
•Stigtrinn
•Chromelist for bakluke
•Ventilhetter

 

Tilbudene gjelder til 31.05.2018. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

Deler og tilbehør