Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nyheter

 • Rekkevidderekord for ID.3 1st

  Det ble satt rekkevidderekord for ID.3 da den ble kjørt en strekning på hele 531 km, fra Zwickau i Tyskland til Schaffhausen i Sveits, uten ladestopp underveis. Dermed overgikk den WLTP-rekkevidden med over 100 kilometer.

  Les mer
 • ID.3 ofte stilte spørsmål

  Ofte stilte spørsmål om Volkswagen ID.3 1ST.

  Les mer
 • Volkswagen dominerte «Automotive Brand Contest 2020»

  Volkswagen dominerte «Automotive Brand Contest 2020» med totalt fem priser i designkategoriene. ID.3, bilen som viser Volkswagens vei inn i fremtiden, ble utpekt som «Best of Best» i ikke mindre enn to kategorier.

  Les mer
 • ID.4 blir den første helelektriske SUV-en fra Volkswagen

  Det neste steget mot bærekraftig mobilitet heter ID.4. Den elektriske SUV-en med rommelig interiør og lang rekkevidde er som skapt for norske forhold og bilpreferanser. Og dette er bare starten på den storstilte elektrifiseringsstrategien til Volkswagen.

  Les mer
 • Nye Touareg R - kraftig hybrid

  Touareg R blir den nye toppmodellen fra Volkswagen. Med intelligent elektrisk ytelse blir nye Touareg R en utsøkt kombinasjon av ytelser og effektivitet. Så sant batteriet har tilstrekkelig ladenivå, starter nye Touareg R alltid i det helelektriske «E-MODE». Som verdens første plug-in-SUV kan Touareg R leveres med «Trailer Assist», altså assistert rygging med tilhenger.

  Les mer
 • 7 ting du bør vite om ID.3 1st

  Med den nye ID.3 1ST starter en ny æra innen elektrisk mobilitet. Her møter elektrisk ytelser på 204 hk, innovativt design og en rekkevidde som egner seg til lange kjøreturer på inntil 420 km. Som skapt for mennesker som trenger stor plass og lang rekkevidde i hverdagen.

  Les mer
 • Åpner for bestilling av nye Golf 8

  Volkswagen har nå sluppet prisen på lanseringsmodellen av nye Golf 8 i Norge, og har med det åpnet for bestilling av tidenes mest innovative Golf. Golf er Norges mest solgte bilmodell totalt, og den ikoniske modellen har toppet salgsstatistikken 18 ganger.

  Les mer
 • Klimafond gir resultater: 170 000 tonn CO2 spart

  Volkswagenkonsernets eget klimafond stiller hvert år 25 millioner euro til disposisjon for alle de tolv konsernmerkene. Det finansierer interne klimaprosjekter over hele verden.

  Les mer
 • Service på elbil: – 5 gode grunner til å velge merkeverksted

  Siden introduksjonen av e-up i 2013, og senere e-Golf – som raskt ble en av Norges desidert mest populære biler – har det blitt en stadig større andel elektriske biler inne på verkstedet. Det har krevd omstilling, store investeringer i spesialutstyr, og ikke minst omfattende videreutdanning blant teknikerne. Samtidig opplever de at mange elbil-kunder ikke er like nøye på service.

  Les mer
 • e-Golf nr 100.000 levert ut i Norge!

  Nær fire av ti av de produserte eksemplarene av Volkswagen e-Golf er utlevert i Norge. Det har gjort e-Golf til et viktig bidrag i den elbilutviklingen vi nå ser, og en viktig bil for Volkswagen.

  Les mer
 • ID Space Vizzion – Et helt nytt bilkonsept

  Med ID. SPACE VIZZION utnytter Volkswagen den nye elektriske MEB-plattformen til fulle: Nyskapende design, generøse plassforhold – og en rekkevidde på opptil 590 km (WLTP). Produksjonsmodellen skal lanseres i 2021.

  Les mer
 • T-ROC SPORT til knallpris

  Den sportslige toppmodellen av Volkswagen T-Roc kan nå bestilles hos oss! I tillegg tilbys kampanjemodellen «Sport Exclusive» til alle andre motoralternativer til T-Roc Sport.

  Les mer
 • Nye ID.3 1ST

  ID.-familien fra Volkswagen blir starten på en ny æra innen elektrisk mobilitet og har mer å by på enn bare elektrisk kjøring: ID. er ditt personlige rom på fire hjul. Den lytter til deg, den forstår deg og den lærer av deg. Den lar deg kjenne på den dynamiske følelsen av elektrisk akselerasjon.

  Les mer
 • Volkswagen satser tungt på battericeller

  Volkswagenkonsernet setter nye standarder for utvikling, testing og produksjon av den fremtidsrettede batteriteknologien i Tyskland. Bare i Salzgitter skapes det 1000 nye arbeidsplasser innen 2023/2024. Mer enn en milliard euro investeres i Volkswagensgruppens battericelleaktiviteter i denne perioden.

  Les mer
 • Nye e-Golf Exclusive Gjør et kupp på e-Golf med utstyrspakke!

   e-Golf exclusive med et ekstra høyt komfort- og sikkerhetsnivå. Husk dette når du sammenligner elbiler og vurder nøye hva de ulike prisene inkluderer. I prisen på e-Golf får du latterlig mye - i tillegg til rekkevidden.

  Les mer
 • Nye Transporter T6.1

  Den originale Transportøren - i 70 år!

  Les mer
 • E-Crafter åpen for bestilling

  Les mer
 • Nye Touareg

  Den nye Volkswagen Touareg er nå klar for bestilling hos Gumpens.

  Les mer