Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

BLACK WEEKS hos Gumpens Auto Lyngdal

Publisert 18.november 2019

18.-30. november får du tilbud på personbil hos Gumpens Auto Lyngdal som du ikke får se resten av året! Benytt kontaktskjemaet på denne siden for å motta din BLACK WEEK pris!

Volkswagen e-Golf skviser mer energi ut av hver kW og stortrives på strøm. Elbilen har i lengre tid vært en av Norges mest populære elbiler og ble i 2018 kåret til årets beste kjøp av NAF Magasinet Motor. e-Golf er en av markedets gjerrigste på strømforbruk og koster minst pr. kjørte km sammenlignet med Norges 50 mest solgte biler i 2018. Benytt skjemaet for å få din BLACK WEEK pris på Volkswagen e-golf!

Nye Volkswagen Passat GTE Exclusive er en praktisk og stor ladbar hybrid full av utstyr som har det ypperste innen miljøteknologi. Passat GTE har lavt forbruk, og kombinerer det beste fra to verdener: ren elektrisk drift i det daglige og hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre kjøreturene. Perfekt for hele familien. Benytt kontaktskjemaet for å få din BLACK WEEK pris!